Werkwijze online succes!

Onze werkwijze

In onze aanbiedingen wordt standaard een planning van de verschillende fasen opgenomen, zodat u altijd weet welke stappen wij doorlopen.
Ons specifiek aanbod bekijken?

Planning verschillende fasen

1e fase inventarisatie, documentatie en schetsontwerp
Na akkoord starten wij met schetsontwerpen van uw nieuwe website. Na tevredenheid werken wij dit uit tot een digitaal ontwerp en ronden we de fase af met een presentatie van ongeveer 1 uur, welke zal plaatsvinden bij de opdrachtgever. Na akkoord volgt de volgende fase. Als u zelf een ontwerp aanleverd door uw reclame- of ontwerpbureau volgens onze specificaties vervalt de 1ste fase.

2e fase volledig concept in de vorm van een definitief ontwerp
Deze fase omvat de volledige uitwerking van het ontwerp met enkele pagina's online zodat u ziet hoe dat het ontwerp online overkomt. In deze fase is de eenmalige mogelijkheid om auteurscorrecties aan te brengen. Na akkoord volgt de laatste fase.

3e fase technische uitwerking (deze vind intern bij Apart Internet plaats)
In deze fase werken wij de website technisch uit, en wordt deze voorzien van alle afbeeldingen en teksten. En wordt de gehele applicatie online gezet. Heeft u gekozen voor zoekmachine optimalisatie, social media integratie of andere aanvullende diensten worden deze na akkoord aanlsuitend aan de 3e fase uitgevoerd.

Website laten maken!


De website is de stam van uw organisatie de takken zorgen voor de groei!

Als u een nieuwe website of webshop voor uw organisatie en/of winkel nodig heeft dan is Apart Internet de geschikte partner.
Wij maken al bijna 20 jaar websites en webshops voor onze opdrachtgevers en dat doen we met veel passie, conceptmatig denken en technisch inzicht.
Wij vertalen uw wensen naar een succesvolle website en proberen de resultaten voor u inzichtelijk te maken. Al onze websites zijn creatief, uniek en eenvoudig in beheer via HTML of CMS (o.a. WordPress).